Page 1 of 1

V10: can't load saves

Posted: Thu Aug 15, 2019 11:07 pm
by Atmol
Hello, Burner, I have a problem in Fallout 2 Restoration Project 2.3.3 with 10v your tweaks. When I used First Aid, my save broke after that, every save what I do just can't loaded after that.

Re: Version 9.4 - feedback: changes for existing modules

Posted: Fri Aug 16, 2019 4:59 am
by Magus
@Atmol what's your sfall version? Try setting "Enable=1" in "[Debugging]" section of ddraw.ini.

Re: Version 9.4 - feedback: changes for existing modules

Posted: Fri Aug 16, 2019 5:47 pm
by Atmol
Magus wrote:
Fri Aug 16, 2019 4:59 am
@ Atmol, what's your sfall version? Try setting "Enable=1" in "[Debugging]" section of ddraw.ini.
Thank you, it's help
 

Re: Version 9.4 - feedback: changes for existing modules

Posted: Wed Sep 04, 2019 7:16 am
by maiser
Magus wrote:
Fri Aug 16, 2019 4:59 am
@Atmol what's your sfall version? Try setting "Enable=1" in "[Debugging]" section of ddraw.ini.
Hi,
I have the same issue. Mine sfall version is 4.1.9.1, and i am not sure what you mean by: "Try setting "Enable=1" in "[Debugging]" section of ddraw.ini." I couldnt find this line. I tried doing this on the line 

Code: Select all

 
;A key to press to open a debug game editor
DebugEditorKey=0  
changed this to 1, but this does nothing for me.

Im not sure why my savegame cannot be loaded. What i noticed was, i could not overwrite my savegame file that was before i installed fo2tweaks. So i created a new one. Im not sure when the problem started.

EDIT:
Since i didnt find this code line, i made it in my ddraw.ini and now i can load the savegame. Thanks Magus.